troværdig, solid og veldrevet

nye mariehjem på vej

 

velkommen til det kommende helene marie i helsinge

Mariehjemmene har i samarbejde med NREP og Northern Horizon bygget et plejehjem med 90 boliger i Helsinge i Gribskov Kommune – Helene Marie.

Helene Marie åbnede d. 1.februar 2024.

Her kan du læse om de grundlæggende tanker bag det kommende plejehjem i Helsinge:

Gribskov Kommune Nyt friplejehjem i Helsinge 11. dec 2020

Ejendomswatch 2020 12 11 Helsinge friplejehjem

Helene Marie har fået sit ‘fornavn’ fra den lokale helgeninde – Sankt Helene. Der er både en Helenekilde og Helenes grav i nærliggende Tisvildeleje, som der historisk hvert år omkring Sankt Hans er blevet besøgt af store skarer, som har fået deres førlighed og munterhed tilbage i kraft af Helenes jærtegn og undere. Du kan læse mere om historien om Sankt Helene her!

Hvis du vil vide mere om det kommende Helene Marie i Helsinge, er du velkommen til at kontakte forstander Camilla Woller-Nielsen på e-mail: cwn@mariehjem.dk    Se også Helene Maries hjemmeside her.

velkommen til det kommende alba marie i Kolding

Mariehjemmene skal drive et kommende friplejehjem i Kolding!

Mariehjemmene skal drive det kommende friplejehjem i hjertet af Kolding på byens nok bedste beliggenhed med udsigt over fjorden. Vi åbner friplejehjemmet Alba Marie med 80 boliger i 2025.

Det er igen NREP, som skal bygge det nye friplejehjem i Kolding, og som Mariehjemmene igen har fornøjelsen af at samarbejde med. På 2 år har Mariehjemmene indgået aftale om 4 nye plejehjem sammen med NREP. I september 2021 åbnede vi friplejehjemmet Ida Marie i Odense. I januar 2022 tog vi første spadestik til friplejehjemmet Magdalene Marie i Sorø, som åbnede i august 2023  og i Helsinge med friplejehjemmet Helene Marie, som åbnede i februar 2024.

Det kommende friplejehjem i Kolding, Alba Marie, er som vores andre Mariehjem, opkaldt efter Mariehjemmenes stifter, Rose Marie Rørdam Holm, og lokalhistoriske kvinder. Alba Christensen-Dalsgaard var nemlig den første kvinde, der blev valgt ind i Koldings Byråd for Venstre i 1909.

3962 2333 Find hjem

Kontakt