troværdig, solid og veldrevet

projekter

Mariehjemmene er inde i en rivende udvikling. Vi tilbyder velfærdsløsninger af høj kvalitet, som der er stor efterspørgsel på i landets kommuner. Vi overtog driften af et friplejehjem, Ida Marie, i Odense d. 1. september 2021 og i 2023 åbner vi friplejehjem i både Sorø Kommune og Gribskov Kommune. Med disse tre projekter åbner vi indenfor en 3-årig periode over 200 plejeboliger. Og så kommer der endnu et nybygget friplejehjem i Kolding Kommune i 2025!
Vi forventer, hvis markedet er til det, at vi indenfor en 5-7-årig periode åbner yderligere mindst 3-5 plejehjem og botilbud.

velkommen til friplejehjemmet magdalene marie i sorø

Mariehjemmene er i samarbejde med NREP gået i gang med at bygge et plejehjem med 64 boliger i Sorø. Plejehjemmenet kommer til at hedde Magdalene Marie – opkaldt efter stifteren af Danmarks første husholdningsskole og det første husholdningsskole-seminarium (Ankerhus i Sorø), Magdalene Lauridsen (1873-1957). Navnet Marie kommer naturligvis fra stifteren af Mariehjemmene, Rose Marie Rørdam Holm (1909-1988).

Magdalene Marie åbnede i august 2023. Du kan læse meget mere herom på Magdalene Maries hjemmeside og se, hvordan byggeriet skrider frem.

Her kan du læse om de grundlæggende tanker bag det kommende plejehjem i Sorø:
Magdalene Marie er et særdeles bæredygtigt byggeri. Det kan man bl.a. læse i denne artikel i Dansk Byggeri fra august 2022 om ‘Fremtidens friplejehjem’.

Mariehjemmenes direktør, Malene Størup, fortæller i denne video til Sorø Kommunes erhvervskreds i februar 2021 om de mange muligheder, der opstår for professionelle og frivillige indsatser, når der skal åbnes et nyt Mariehjem: Video om Magdalene Mariehjemmet i Sorø

Sorø Avis/ Sjællands Nyheder (sn.dk) fandt også regningen på grunden til det kommende Magdalene Marie: Sorø Avis 2020 12 15 Det blev grundene solgt for

Sorø-redaktionen for Sjællands Nyheder (sn.dk) blandede sig også i gruppen af lokale interesserede med to fine artikler d. 19. november 2020: Friplejehjem er for ældre fra hele landet

NREP investerer i 64 plejeboliger – interview med NREPs direktør, Klaus Ahm, i EjendomsWatch d. 13. november 2020

Pressemeddelelse fra Sorø Kommune d. 13/11-2020, ‘Nyt friplejehjem på vej‘: se her 

————-

Hvis du vil vide mere om friplejehjemmet Magdalene Marie i Sorø, er du altid velkommen til at kontakte forstander Inge Skelvig på e-mail: insk@mariehjem.dk

velkommen til det kommende helene marie i helsinge

Mariehjemmene er i samarbejde med NREP gået i gang med at bygge et plejehjem med 75-90 boliger i Helsinge i Gribskov Kommune – Helene Marie.

Helene Marie planlægges at åbne i starten af 2024.

Her kan du læse om de grundlæggende tanker bag det kommende plejehjem i Helsinge:

Gribskov Kommune Nyt friplejehjem i Helsinge 11. dec 2020

Ejendomswatch 2020 12 11 Helsinge friplejehjem

Helene Marie har fået sit ‘fornavn’ fra den lokale helgeninde – Sankt Helene. Der er både en Helenekilde og Helenes grav i nærliggende Tisvildeleje, som der historisk hvert år omkring Sankt Hans er blevet besøgt af store skarer, som har fået deres førlighed og munterhed tilbage i kraft af Helenes jærtegn og undere. Du kan læse mere om historien om Sankt Helene her!

Hvis du vil vide mere om det kommende Helene Marie i Helsinge, er du altid velkommen til at kontakte direktør Malene Størup på e-mail: mst@mariehjem.dk

velkommen til det kommende alba marie i Kolding

Mariehjemmene skal drive et kommende friplejehjem i Kolding!

Mariehjemmene skal drive det kommende friplejehjem i hjertet af Kolding på byens nok bedste beliggenhed med udsigt over fjorden. Vi åbner friplejehjemmet Alba Marie med 80 boliger i 2025.

Det er igen NREP, som skal bygge det nye friplejehjem i Kolding, og som Mariehjemmene igen har fornøjelsen af at samarbejde med. På 2 år har Mariehjemmene indgået aftale om 4 nye plejehjem sammen med NREP. I september 2021 åbnede vi friplejehjemmet Ida Marie i Odense. I januar 2022 tog vi første spadestik til friplejehjem i Sorø, som åbner i 2023  og i Helsinge, som åbner i 2024.

Det kommende friplejehjem i Kolding, Alba Marie, er som vores andre mariehjem, opkaldt efter Mariehjemmenes stifter, Rose Marie Rørdam Holm, og lokalhistoriske kvinder. Alba Christensen-Dalsgaard var nemlig den første kvinde, der blev valgt ind i Koldings Byråd for Venstre i 1909.

3962 2333 Find hjem

Kontakt