Velkommen til ny formand og bestyrelsesmedlemmer til Fonden Mariehjemmene


Velkommen til ny formand og bestyrelsesmedlemmer til Fonden Mariehjemmene

For at styrke Mariehjemmene er der valgt ny formand og bestyrelsesmedlemmer i Fonden Mariehjemmene. Fonden er en af de største non-profit velfærdsorganisationer i Danmark og driver botilbud og plejehjem.

Mariehjemmene har et stærkt brand og står midt i en spændende udvikling af forretningen og organisationen, som skal sikre at Mariehjemmene også fremover er en stærk leverandør og medspiller i forhold til at finde løsninger på de store velfærdsudfordringer i samfundet.

Anette Damgaard er ny formand for Mariehjemmenes Fondsbestyrelse. Anette er Senior Vice President i Falck, og har stor erfaring i kommercialisering, optimering og forandringsledelse indenfor sundhedsområdet.

Jørgen Holm er ny næstformand i Mariehjemmenes Fondsbestyrelse. Jørgen er senest stifter af Experientia og har tidligere været mangeårig leder i Nordea, herunder Nordisk kreditchef for Business Banking. Jørgen har stor erfaring indenfor erfaring indenfor strategi, generel ledelse og finansielle forhold.

Hanne Brinch er nyt bestyrelsesmedlem. Hanne er stifter af Foundgood og har tidligere bl.a. været Head of Strategy Execution i A.P. Møller-Mærsk samt Partner i Accenture. Hannes kompetencer er indenfor fonde, strategi og strategiimplementering.

Fonden glæder sig til samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer.

3962 2333 Find hjem

Kontakt