vores plejehjem skaber trygge og hjemlige rammer for dig

Der er i dag 9 Marie-plejehjem i Danmark som alle lægger vægt på at skabe de mest hjemlige, trygge og givende rammer for hver enkelt beboer. Der bliver lyttet for at efterkomme den enkelte beboers ønsker og for hvad, der er livskvalitet for dem. Derfor er der f.eks. også hjemmelavet varm mad på menuen, som beboerne selv er med til at vælge, og der er aldrig langt fra tanke til handling på vores plejehjem.

I efteråret 2022 udgav Mariehjemmene en gennemarbejdet rapport om den helt særlige ‘Marie-ånd’:Mariehjemmenes DNA“. Du kan læse hele rapporten her: Mariehjemmenes DNA

alle fortjener et godt liv!

Jysk-Fynske Medier udgav d. 6. november 2021 i 13 egnsaviser i hele Danmark en artikel i tillægget ‘AlderBedst’ om livet på Marie plejehjemmene. Titlen var: ‘Frihed til at være den, du er‘.
Du kan læse hele artiklen her: Frihed til at være den du er!

Sidebar

Helene Marie Plejehjem – Helsinge

Plejehjemmet Helene Marie åbnede d. 1. februar 2024 med plads til 90 beboere fordelt i 6 bo-grupper med hver 15 beboere.

Helene Marie er et moderne og bæredygtigt plejehjem med hyggelige gårdhaver og plads til det gode liv.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Helene Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Helene Marie her

Se og læs vores brochure for nye beboere her

Magdalene Marie Plejehjem – Sorø

Plejehjemmet Magdalene Marie er et nyåbnet friplejehjem i Sorø fra august 2023 med plads til 64 beboere fordelt i 4 bo-grupper med hver 16 beboere.

Magdalene Marie er et moderne og bæredygtigt plejehjem med hyggelige gårdhaver og plads til det gode liv.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Magdalene Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Magdalene Marie her

Se og læs vores brochure for nye beboere her

Ida Marie Plejehjem – Odense

Plejehjemmet Ida Marie er et nystartet friplejehjem pr. 1. september 2021 med 50 plejeboliger i Odense, beliggende i grønne omgivelser tæt på Munke Mose. Ida Marie plejehjem er boliger til ældre mennesker med omsorgs- og plejebehov, hvor plejeboligerne har eget køkken tilknyttet.

På adressen husede det tidligere Plejecenter Munke Mose, som efter konkurs i efteråret 2020 har været driftet midlertidigt af Odense Kommune.

Hverdagen på Ida Marie plejehjem tager udgangspunkt i beboerens oplevelse af selvbestemmelse og kvalitet i livet. Beboerne tilbydes støtte og pleje i overensstemmelse med deres ønsker og behov, og den hjælp de modtager, ydes med respekt, indlevelse og faglighed.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Ida Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Ida  Marie her

Ella Marie plejehjem – Nørresundby i Aalborg

Ella Marie plejehjem i Nørresundby er et friplejehjem fra 2018 med 50 plejeboliger, der tilbyder livskvalitet for ældre tæt på byens puls og med suset fra Limfjorden.

Hverdagen på Ella Marie plejehjem tager udgangspunkt i beboerens oplevelse af selvbestemmelse og kvalitet i livet. Der ydes omsorg og pleje samt pædagogiske arbejdsmetoder, der kan støtte den enkelte beboer individuelt og give livskvalitet. Hjælpen ydes med respekt, indlevelse og faglighed.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Ella Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Ella Marie her

Ellen Marie plejehjem – Gilleleje

Plejehjemmet Ellen Marie er et friplejehjem med 36 boliger, heraf 10 helt nye, beliggende på Torvet i Gilleleje og tæt på havnen. Alle boliger er forskellige i størrelse og indretning, hvilket giver en helt særlig atmosfære. Udenfor er der en sydvendt gårdhave, som giver mulighed for fællesskab eller for at nyde solen og den friske havluft.

Indenfor bliver man mødt af en lys og venlig atmosfære og efter beboernes ønske, har alle 3 etager hver sin farve og udtryk. De møblerede nicher og gangarealer er med til at give en tryg og hjemlig stemning. På Ellen Marie behandles beboerne med respekt og værdighed. Medarbejderne viser stor viden og omsorg for den enkelte beboers frihed og ønsker.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Ellen Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Ellen Marie her

Else marie plejehjem – Humlebæk

Else Marie plejehjem har 29 dejlige plejeboliger med eget tekøkken. Else Marie er placeret midt på den smukke Kystvej i Humlebæk i en herskabelig ejendom med udsigt til Hven og Sverige.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i samarbejde med beboere og pårørende. Her leves det gode liv i smukke omgivelser.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Else Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Else Marie her

Liselund plejehjem – Vodskov

Liselund Friplejeboliger indeholder 49 moderne plejeboliger med eget køkken og er en integreret del af Pensionistbyen Liselund, som ligger nord for Aalborg i Vodskov nær Hammer Bakker. Aalborg Kommune har aktivitetscenter i tilknytning til plejeboligerne.

Pensionistbyen er skabt ud fra et helhedssyn om at skabe tryghed og sammenhæng i alderdommen. I leve- og bomiljøerne er der fokus på at styrke det sociale hverdagsliv og give beboerne indflydelse samt medbestemmelse gennem dialog i dagligdagen.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Liselund plejehjem i Vodskov. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune.
Læs mere om Liselund Friplejeboliger her

Louise Marie plejehjem – Brønshøj

Plejehjemmet Louise Marie er et friplejehjem med 39 plejeboliger fordelt på 3 etager. Øverst findes en stor skøn tagterrasse. Louise Marie er centralt beliggende i Brønshøj, og plejeboligerne er etableret som toværelses lejligheder med tekøkken.

Livskvalitet og selvbestemmelse er omdrejningspunktet for arbejdet på Louise Marie.
Hjemmet har fokus på det, man kan og gerne vil, og derudfra at skabe trivsel og livskvalitet for den enkelte.

Borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Louise Marie. Man skal være godkendt og visiteret til en plejehjemsplads af sin egen kommune. Visitationen sker gennem Københavns Kommune.
Læs mere om Louise Marie her

Dorthe Marie plejehjem – Rødovre

Plejehjemmet Dorthe Marie har 90 etværelses lejligheder med eget tekøkken og dejlige fællesfaciliteter. Plejehjemmet er beliggende oven på det lokale butikstorv.

Hverdagen på Dorthe Marie tager udgangspunkt i beboerens oplevelse af selvbestemmelse og kvalitet i livet. Beboerne tilbydes støtte og pleje i overensstemmelse med deres ønsker og behov, og den hjælp de modtager, ydes med respekt, indlevelse og faglighed.
Visitationen sker gennem Rødovre Kommune.
Læs mere om Dorthe Marie her

atmosfære

her er altid en positiv og rar stemning

Sidebar
3962 2333 Find hjem

Kontakt