vi brænder for det, vi gør

job hos os

Mariehjemmene er en uafhængig og non-profit organisation, der tilbyder boliger og service til socialt udsatte grupper, mennesker med handicap og ældre mennesker med plejebehov.

Mariehjemmene har eksisteret siden 1958, og vi er i dag sammenlagt mere end 1.100 medarbejdere, der samarbejder med et stort netværk af offentlige, private og frivillige samarbejdspartnere.

Mariehjemmene vil gerne høre fra mennesker med særlige kompetencer og interesse inden for de sociale arbejdsområder.

Vi driver plejeboliger og botilbud til mange forskellige mennesker:

  1. Plejeboliger til ældre mennesker med plejebehov
  2. Botilbud til mennesker med sindslidelse
  3. Botilbud til mennesker med sindslidelse og misbrug
  4. Botilbud til mennesker med udviklingshæmning
  5. Botilbud til blinde/svagtseende voksne mennesker med udviklingshæmning
  6. Botilbud til voksne mennesker med autisme
  7. Botilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade
  8. Krisecenter til narkoprostituerede kvinder
  9. Botilbud for unge mennesker med behov for støtte, rehabilitering og omsorg

I Mariehjemmene arbejder vi med mange og varierede opgaver inden for en bred vifte af områder og bruger mange forskellige personlige og faglige kompetencer.
Så måske er det lige dig, vi har brug for.

Hvis du er interesseret i at søge job hos os, er du velkommen til uopfordret at sende en motiveret ansøgning med vedhæftet CV. Ansættelse nu og her kan vi ikke love, men så har du lagt dit visitkort til en anden gang.

Ledige stillinger
Vi søger jævnligt dygtige medarbejdere, som kan medvirke til, at vi fortsætter vores succes.
Send gerne en motiveret ansøgning med CV til os, hvis du vil arbejde hos os.

Vi har brug for dig
Vi har lavet et magasin om Mariehjemmene som arbejdsplads. Tryk på linket nedenfor for at læse det.

Mariehjemmene – vi har brug for dig – magasin
——————-

Jobportalen OFIR udgav i efteråret 2022 en jobanalyse for SOSU’er og sygeplejersker med mange stærke data og værktøjer til, hvordan man bedst rekrutterer disse eftertragtede jobgrupper. Læs hele analysen her: SOSU og sygeplejerske_jobanalyse 2022 ofir

 

Et job hos Mariehjemmene er et job med mening

Et job hos Mariehjemmene er ikke som et hvilket som helst andet job. Mariehjemmene er nemlig en uafhængig non-profit organisation, som driver plejeboliger og botilbud til mange
forskellige mennesker, som du kan være med til at gøre en stor forskel for.

Mariehjemmene dækker alt fra plejeboliger til ældre, til botilbud til mennesker med sindslidelse, misbrug og unge mennesker med behov for støtte.

Uanset hvilket af vores mange tilbud, du bliver en del af, er et job hos Mariehjemmene et job, hvor du vil få mulighed for at gøre en stor forskel for mange forskellige mennesker, og hvor du har mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Du vil indgå i et stærkt tværfagligt team bestående af både social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, sygeplejersker mm. Men vigtigste af alt, bliver du en del af et fællesskab, som arbejder sammen om at skabe trygge og udviklende rammer for vores beboere.

Et job hos Mariehjemmene er med andre ord et job med mening.

Få et plejehjems job med indflydelse på eget arbejde

Er du på udkig efter et plejehjems job, på et plejehjem som gør tingene lidt anderledes? Så bliv en del af Marie-plejehjemmene.

Der er i dag 9 Marie-plejehjem i Danmark, i henholdsvis Helsinge, Sorø, Odense, Nørresundby, Gilleleje, Humlebæk, Vodskov, Brønshøj og Rødovre. Fælles for alle Marie-plejehjemmene er, at der lægges vægt på at skabe de mest hjemlige, trygge og givende rammer for beboerne.

Alle Marie-plejehjemmene har desuden fokus på medbestemmelse blandt beboerne, men også som medarbejder får du stor indflydelse på, hvordan dagligdagen forløber. Så hvis du ønsker et plejehjems job, hvor du er med til at præge dit eget arbejde, så er Marie-plejehjemmene et sted for dig.

Bliv afløser på et plejehjem og gør en forskel

Du har også mulighed for at blive afløser på et plejehjem, som er en del af Marie- plejehjemmene. Vi har nemlig løbende brug for afløsere på vores plejehjem til både dag-, aften- og nattevagter.

Vi søger både social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedsmedhjælpere, ergoterapeuter, sygeplejersker og andre fagligheder. Du kan dog også blive afløser som ufaglært, hvis du fx ønsker et udfordrende, spændende og ikke mindst givende job ved siden af dit studie. Som afløser på et plejehjem får du nemlig et job, som giver dig mulighed for at gøre en stor forskel i beboernes liv.

Bliv aftenvagt på et plejehjem hos Marie-plejehjemmene

Hos Marie-plejehjemmene skal vi snarest muligt bruge dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere til aftenvagt på vores dejlige friplejehjem. Som aftenvagt på et plejehjem hos os, får du mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på hverdagen, og for at byde ind med din faglighed.

Vi arbejder tæt sammen i vores bogrupper, hvor fokus altid er at skabe en tryg, varm og hjemlig atmosfære for vores beboere. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde og fællesskab – både mellem kollegaer og beboere.

Som aftenvagt på et plejehjem hos os, får du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, og bidrage til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Sidebar
Sidebar
3962 2333 Find hjem

Kontakt